• Κομνηνών 20, Λουλουδάδικα, Θεσσαλονίκη
  • +30 2310 239100

Επενδύστε στο Franchise της Frutti Di Mare

Προχωρήστε στην Αίτηση Συμμετοχής

ΠΡΟΝΟΜΙΑ FRANCHISE

► Ο συνεργάτης επενδυτής είναι πλέον μέλος της οικογένειας Frutti Di Mare αποκτώντας πληθώρα προνομίων.
► Ο συνεργάτης της Frutti Di Mare παραμένει ανεξάρτητος επιχειρηματίας, έχοντας όμως την υποστήριξη και την τεχνογνωσία μιας μεγάλης εταιρείας ελαχιστοποιώντας; το επιχειρηματικό ρίσκο και μεγιστοποιώντας το ποσοστό επιτυχίας του.
► Επωφελείται από τις κεντρικές συμφωνίες που κλείνει η μητρική εταιρεία.
► Δεν είναι απαραίτητη η προηγουμένη επιχειρηματική εμπειρία για να λειτουργήσει ένα κατάστημα FruttiDiMare.
► Απολαμβάνει την συνεχόμενη υποστήριξη, σε όλους τους σημαντικούς τομείς για μια κερδοφόρα επιχείρηση, από την μητρική εταιρεία.
► Απολαμβάνει συνεχής υποστήριξη σε θέματα εκπαίδευσης, Marketing και συνολικής λειτουργίας του καταστήματος.
► Επωφελείται από την συνεχή αναβάθμιση των προϊόντων και των υπηρεσιών από το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης ώστε η επιχείρηση του να παραμένει πρωτοποριακή
► Γλυτώνει σημαντικά χρηματικά ποσά που σε άλλη περίπτωση θα έπρεπε να τα διαθέσει σε θέματα marketing, έρευνας, ανάπτυξης αν δεν ήταν μέλος της FruttiDiMare.
► Ο Franchiseeαπολαμβάνει το αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης και προώθησης σε συγκεκριμένη και προστατευόμενη περιοχή.

<< Η επιτυχία της Franchise Επιχείρησης του αποτελεί μέρος και της συνολικής επιτυχίας και της FruttiDiMare. >>

Υποστήριξη Franchisee

► Ως Νέο Μέλος της οικογένειας της FruttiDiMareαπολαμβάνει ουσιαστική και έμπρακτη στήριξη ώστε να διασφαλιστεί η επιτυχία της επιχειρηματικής του πορείας.

► Η Εύρεση κατάλληλου σημείου γίνεται με από κοινού έρευνα (Franchisor, Franchisee) ώστε να διασφαλιστεί ένας από τος σημαντικότερους παράγοντες επιτυχίας και κερδοφορίας της επιχείρησης που είναι η κατάλληλη τοποθεσία.

► Στο Marketing και στην Επικοινωνία του Brand η FruttiDiMareεπενδύει συνεχώς στις νέες τεχνολογίες και χαράζοντας πρωτοπόρες στρατηγικές ώστε να βρίσκεται πάντα ένα βήμα μπροστά.

► Η Εκπαίδευση είναι μείζονος σημασίας για την επιτυχή ανάπτυξη του ομίλου και γιαυτό το λόγο παρέχεται συνεχής εκπαίδευση του Franchiseeόπως και του ανθρώπινου δυναμικού.

► Η Μελέτη και η Κατασκευή του καταστήματος γίνεται από το τεχνικό τμήμα της εταιρείας μας με την έναρξη της συνεργασίας μας και σε όλη την διάρκεια της.

► Οι Αγορές, η Έρευνα και η Ανάπτυξη που προκύπτουν από τις κεντρικές συμφωνίες της μητρικής εταιρείας εξασφαλίζουν την ποιότητα και τη κερδοφορία.