• Κομνηνών 20, Λουλουδάδικα, Θεσσαλονίκη
  • +30 2310 239100

 

Ένα μεγάλο όνειρο που μετουσιάστηκε σε ένα ακόμα μεγαλύτερο όραμα αποτελεί την αρχή της Frutti di Mare. Το 2010, ο ήδη επιτυχημένος επιχειρηματίας εστίασης και ιδρυτής της Frutti di Mare Αναστάσιος Ιωσηφίδης, έχοντας πολυετή εμπειρία στο χώρο της εστίασης αποφάσισε ότι το δυσπρόσιτο κι απρόσωπο gourmet φαγητό, μπορεί να γίνει προσιτό με τη μορφή εστιατορίου, αλλά και Take Away.

Έτσι κι έγινε! Μέχρι σήμερα, εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι από Ελλάδα κι εξωτερικό έχουν επιλέξει να γευματίσουν στη Frutti Di Mare, το πιο φανταστικό, καινοτόμο και μοναδικό Fish Bar Restaurant. Αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες των εποχών και σεβόμαστε τις διατροφικές ιδιαιτερότητες των πελατών μας, προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο μενού, που καλύπτει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς!

Μυστικές συνταγές θαλασσινών εδεσμάτων και μεζέδων, καθώς κι ανατρεπτικές προτάσεις, όπως Burger και Club sandwich θαλασσινών μας κατατάσσουν στις πρώτες θέσεις εστιατορίων στη Θεσσαλονίκη ανάμεσα σε εκατοντάδες άλλα εστιατόρια (βλέπε Tripavisor)!

Διαλέγουμε τις καλύτερες πρώτες ύλες, δημιουργούμε αποκλειστικές συνταγές, έχουμε συνθέσει ένα υψηλής θρεπτικής αξίας προϊόν και διαμορφώσαμε έναν άκρως φιλόξενο χώρο με ζεστή ατμόσφαιρα, που κάνει τους πελάτες φίλους μας.

Όταν γευματίζεις στην Frutti Di Mare αισθάνεσαι τη VIP μεταχείριση, όπως το μαγείρεμα κάποιων από τα πιάτα του μενού μας μπροστά σου, την εξαιρετική συμπεριφορά του προσωπικού μας, αλλά και πολλές εκπλήξεις μετά το τέλος του γεύματος, όπως τα δωρεάν κι απεριόριστα προς πόση λικέρ και τα χειροποίητα γλυκά μας.

Στο εστιατόριό μας must αποτελούν το φιλέτο ψαριού, το ριζότο θαλασσινών, το κριθαρώτο γαρίδας, το ψωμί λάβας, καθώς και η μακαρονάδα Ταρτούφο.

Κατά τη διάρκεια της τόσο ιδιαίτερης περιόδου της καραντίνας, η Frutti di Mare βρήκε τον τρόπο να παραμείνει ενεργή και να συνεχίσει να εξυπηρετεί τους πελάτες της. Συγκεκριμένα, οι πελάτες μας είχαν τη δυνατότητα ν’ απολαύσουν τις νοστιμιές μας, όπως το Fish Box καλαμάρι, το Fish box γαρίδας κι άλλες θαλασσινές λιχουδιές, με τη μορφή του Take Away και του Online Delivery.

 

Τα τελευταία χρόνια και υπολογίζοντας τις δύσκολες συνθήκες που επικράτησαν με την πανδημία, «έχουμε βάλει το ψαράκι στο κουτάκι» κι έχουμε πετύχει να μετατρέψουμε το γρήγορο φαγητό σε ένα άκρως θρεπτικό, νόστιμο και προσιτό γεύμα. Πρόκειται για μία ιδιαίτερη ιδέα, πρωτοποριακή για τα ελληνικά δεδομένα, που βασίζεται στον ιδιαίτερο σχεδιασμό, το μοναδικό product mix υψηλής θρεπτικής αξίας, τις αποκλειστικές συνταγές, τη ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα. Εδώ, τρως ψαράκι στο κουτάκι και παίρνεις ρέστα από 10€.

Σήμερα, ανυπομονούμε να βρεθούμε κοντά σου, να σε εξυπηρετήσουμε και να σε συνοδεύσουμε σε μία μαγική γαστρονομική εμπειρία… μέσω του εστιατορίου μας στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, καθώς και στην Κύπρο, όπου η Frutti di Mare επεκτάθηκε με τη μέθοδο του franchise, δημιουργώντας 2 νέα καταστήματα στη Λεμεσό και τη Λευκωσία. Διαφορετικά, μπορείς να απολαύσεις το ψαράκι στο κουτάκι, μέσω του Take Away και του Online Delivery στο χώρο σου!