• Κομνηνών 20, Λουλουδάδικα, Θεσσαλονίκη
  • +30 2310 239100

Κρασιά

Τα Ελληνικά Κρασία της Frutti Di Mare

line

Το κρασί μας θυμίζει την διαφορά μεταξύ «ζω» και «επιζώ».

Η διαδικασία επιλογής, δοκιμασίας και συνδυασμού ενός κρασιού µε το κατάλληλο πιάτο είναι η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά.

Το ελληνικό κρασί έχει παράδοση για περισσότερα από 4.000 χρόνια. Το μεσογειακό κλίμα και η μορφολογία του εδάφους προσφέρουν όλα εκείνα τα στοιχεία που κάνουν τις ποικιλίες ελληνικών κρασιών μοναδικές.

Το Κρασί στο Τραπέζι σας

line

Στη frutti di mare θα βρείτε περισσότερες από 30 ετικέτες ποιοτικού ελληνικού κρασιού.

Η επιλογή έγινε με κριτήριο τόσο τη σχέση τιμής/απόλαυσης, όσο και τα ιδιαίτερα εδέσματα που προσφέρει το menu μας.

Ταυτόχρονα η Frutti Di Mare παρουσιάζει και προτείνει ένα επιλεγμένο κρασί κάθε μήνα, από μικρές ελληνικές οινοποιίες, μέσα από το concept «το κρασί του μήνα».

Περισσότερες από 30 ετικέτες Κρασιών

line

Το Κρασί του Μήνα

Chardonnay Αρβανιτίδη

Κλασική λευκή οινοποίηση, με διαχωρισμό του προρόγου, κρυοεκχύλιση, στατική απολάσπωση και ζύμωση του διαυγούς γλεύκους σε ελεγχόμενη θερμοκρασία 16-18οC. Η μεγάλης διάρκειας αλκοολική ζύμωση πραγματοποιείται σε ανοξείδωτες δεξαμενές και ακολουθεί ωρίμανση 2-3 μηνών σε καινούργια δρύινα γαλλικά βαρέλια με περιοδική ανάδευση των φίνων οινολασπών.

Chardonnay φρέσκου χαρακτήρα με φρεσκοκομμένων εσπεριδοειδών. Η σύντομη παραμονή στο δρύινο βαρέλι του χάρισε λιπαρότητα, ενώ η οξύτητα κρατά τις ισορροπίες. Μακρύ τελείωμα σε αρωματικό υπόβαθρο γλυκών φρούτων.

Chardonnay Αρβανιτίδη

line
πάμε Frutti di mare…πάμε θάλασσα…

There are no comments

Αφήστε μια απάντηση