Χαρακτηρίζεται από λευκό χρώμα, με αρώματα ρόδου, ανθών εσπεριδοειδών και αχλαδιού. Στο στόμα είναι μαλακό, με μέτρια οξύτητα και φρουτώδες.

Κατηγορία: Π.Γ.Ε. Αρκαδίας

Περιοχή: Αρκαδία

Ποικιλία: 100% Μοσχοφίλερο

Τύπος: Λευκός, Ξηρός

Αμπελώνας: Στην περιοχή της Αρκαδίας σε υψόμετρο 650 μέτρων. Εδάφη αμμώδη, αργιλλώδη αναλόγως την περιοχή. Η παραγωγή κυμαίνεται από 1000 – 1200 κιλά στο στρέμμα αναλόγως την περιοχή.

Τρύγος: Το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου με σακχαροπεριεκτικότητα περίπου 190 γρ./ λίτρο.

Οινοποίηση: Κλασική λευκή οινοποίηση

Συντήρηση: Σε ιδανικές συνθήκες συντήρησης μπορείτε να το απολαύσετε για 1,5 χρόνια ακόμη.

Συνθήκες συντήρησης: Θερμοκρασία: 12-13°C, Υγρασία: 65%

Αρμονικά εδέσματα: Συνδυάζεται με γαρίδες, καραβίδες, αστακό, ζυμαρικά με ελαφριές σάλτσες, οστρακοειδή, φρούτα κλπ.

Θερμοκρασία σερβιρίσματος: Σερβίρεται παγωμένο στους 10°C

Αλκοολικός τίτλος: ca. 12,9 % vol.