• Κομνηνών 20, Λουλουδάδικα, Θεσσαλονίκη
  • +30 2310 239100

 

 

Το “Frutti di Mare” είναι μία πρωτοπόρα γαστρονομική πρόταση,

που είχε την αφετηρία της στο Βερολίνο από τον πετυχημένο έλληνα επιχειρηματία της εστίασης Τάσο Ιωσηφίδη, ο οποίος διέκρινε εγκαίρως τόσο την τάση για καλό και προσιτό φαγητό, όσο και αυτή προς την υγιεινή διατροφή, το ψάρι και τα θαλασσινά.

Το συμπέρασμα αυτών των δύο τάσεων σε συνδυασμό με την βαθιά γνώση της γαστρονομικής τέχνης, αλλά και της αισθητικής του επιχειρηματία είχε ως αποτέλεσμα της δημιουργία ενός μοναδικού νέου concept, στο οποίο ο κόσμος ανταποκρίθηκε άμεσα και με μεγάλη θέρμη.

Από το Fish & Chips και τους παραδοσιακούς μεζέδες, έως και τα πιο εξεζητημένα πιάτα υψηλής μαγειρικής που προσφέρονται στο “Frutti di Mare” ο στόχος είναι κοινός και συνοψίζεται ως εξής:

Ποιοτικές πρώτες ύλες, δουλεμένες και νόστιμες συνταγές, προσιτές τιμές και μάλιστα με το πιο φιλικό και επαγγελματικό σέρβις.

Συνδυάζοντας μοναδικά το fish bar με το take away

η Frutti Di Mare δημιουργεί ένα νέο είδος εστιατορίου για όλες τις ώρες της ημέρας.

Το slow food τρέχει γρήγορα, το ψάρι γίνεται προσιτό σε όλους, το κρασί ξαναγίνεται το απαραίτητο ταίρι του φαγητού, το ούζο και το τσίπουρο ξανασμίγουν με την θάλασσα, το χαμόγελο δεν είναι πολυτέλεια, μα ούτε και η πολυτέλεια είναι πολυτέλεια, είναι απλά ο τρόπος μας.

Στη Frutti Di Mare must αποτελούν το φιλέτο ψαριού, το ριζότο με βανίλια και γαρίδες, το κριθαρότο γαρίδας, καθώς και η μακαρονάδα Ταρτούφο.

line

Την ίδια στιγμή το ψάρι τυλίγεται γύρω από λαχταριστό φρέσκο ψωμί,

διατίθεται με τη μορφή burger και προσφέρεται στη πιο προσιτή gourmet εκδοχή του.

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο concept, πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα, που βασίζεται στον ιδιαίτερο σχεδιασμό, το μοναδικό product mix υψηλής θρεπτικής αξίας, τις αποκλειστικές συνταγές, τη ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα.

Σάντουιτς di mare με καπνιστό Σολομό