Το ψωμί μας (λαβάς) είναι φτιαγμένο από μαγιά και αλεύρι, από την ελληνική γη. Επιστρώνεται με χοντρό αλάτι & μυρωδάτη ρίγανη για περισσότερη νοστιμιά. ψήνεται στην πλάκα για να μας θυμίζει το χωριό!!!

Προσοχή μην το κόβετε με το μαχαίρι, αλλά τραβήξτε το με τα χέρια όπως παλιά, έτσι θα είναι πιο νόστιμο…

Συνοδεύεται πάντα με ντιπ ελαιόλαδου κορωνέικης ποικιλίας (0,3 οξύτητα) και σάλτσα μπροσκέτας (ντομάτα, ελαιόλαδο, σκόρδο και μυρωδικά).