• Κομνηνών 20, Λουλουδάδικα, Θεσσαλονίκη
  • +30 2310 239100

Απόλαυσε το ατομικό σου γεύμα με 12,90€ και τον κυπριακό μεζέ με την παρέα σου με 40€

 

Τι κι αν τα επόμενα μας ταξίδια είναι αμφιλεγόμενα, τι κι αν υπάρχει ανησυχία για το μέλλον… εμείς δεν τα παρατάμε και συνεχίζουμε να ζούμε στο σήμερα και να σε ταξιδεύουμε στην Κύπρο, μέσω του κυπριακού μεζέ!

Η Frutti di Mare χτυπά κατά μέτωπο την κρίση των τελευταίων μηνών, παρουσιάζοντας 2 νέα μενού. Πρόκειται για 2 ειδικά διαμορφωμένα κι εκλεπτυσμένα μενού, με ακόμα πιο φιλικές τιμές, που θα λατρέψεις!

Στο Μενού 1 (12,90€), φιγουράρουν η λαχταριστή μας ψαρόσουπα, παρέα με το αφράτο φιλέτο ψαριού, συνοδεύονται από τη σαλάτα κι αποχαιρετούν με το επιδόρπιο. Αυτό το μενού είναι για σένα και μόνο! Αν όμως, ανήκεις στους λάτρεις των ταξιδιών με παρέα, θα μπορέσεις «να επισκεφτείς» την Κύπρο, μέσω του κυπριακού μεζέ – Μενού 2 (40€).

Με την παρέα σου θα μοιραστείτε τη γκουρμέ εμπειρία των 12 πιάτων, που περιλαμβάνονται σ’ αυτό το μενού. Πρωταγωνιστής εδώ, δε θα μπορούσε να είναι άλλος από το χαλούμι, ενώ τα δύο δικά μας αγαπημένα πιάτα είναι το μοσχοβολιστό μυδοπίλαφο κι η σύγχρονη τυλιχτή γαρίδα.

 

Ατομικό Μενού 1 (12,90€)

ψαρόσουπα
ατομική σαλάτα
φιλέτο ψαριού
επιδόρπιο

Κυπριακός Μεζές – Μενού 2 (40,00€)
4 αλοιφές (ταραμάς, τζατζίκι, καβουροσαλάτα, χτυπητή)
γαρίδες σκορδοβούτυρο
μυδοπίλαφο
καλαμαράκι τηγανητό
γαρίδα τυλιχτή
σαλάτα πράσινη
χαλούμι
ψαροκεφτέδες
επιδόρπιο

Κλείστε Τραπέζι !

 

Τηλεφωνήστε μας: +30 2310 239100