- An Absolute MUST
- Basics
- Deserts
- Desserts
- Essentials
- Fish in Quick Form
- Fish of the day
- Four Dishes Menu
- Gourmet flavours
- Our Bread
- Our Variety of Meats
- Pasta & Risotto
- Pizza
- Salads
- Something with cheese
- Soups
- The Neccesary Ones
- Variously cooked shrimp
- Vegan & Vegetarian
- Αθήνα
- Αναψυκτικα
- Γκουρμέ Γεύσεις
- Εις Υγειαν
- Επιδόρπια
- Ζυμαρικά και Ριζότο
- Η Γαρίδα Ποικιλοτρόπως
- Κάτι σε τυρί
- Καφεδες
- Μενού τεσσάρων πιάτων
- Μπυρες
- Σαλατικά
- Σούπες
- Τα Απαραίτητα
- Τα βασικά
- Τα κρεατικά μας
- Το απόλυτο MUST
- Το Ψάρι σε γρήγορη μορφή
- Το ψωμί μας
- Φυτοφαγία
- Ψάρια ημέρας
- Ψάρια ημέρας
-
Σεβίτσε
Από λαβράκι με χόρτα, λάιμ και κόλιανδρο
-
Καρπάτσιο di pulpo
Από χταπόδι με λαδοβαλσάμικο,
κουκουνάρι & παρμεζάνα -
Ψαροκεφτέδες
Με κοκτέιλ σως
-
Xταπόδι* στα κάρβουνα (3/4 pulpo)
Με παρθένο ελαιόλαδο και βαλσάμικο Καλαμάτας
-
Σπετσοφάι θαλασσινών
Πράσινες, κόκκινες & κίτρινες πιπεριές
με “frutti di mare” -
Πεσκανδρίτσα
Λίγο λεμονάκι και έτοιμο
-
Γαύρος σε κρούστα μπύρας ή σαρδέλα σε λάβα γκριλ
Η ελληνική όψη του γκουρμέ
-
Καλαμαράκια τηγανιτά
Τραγανά απ’ έξω, μαλακά μέσα,
σερβιρισμένα με ρεμουλάδα -
Μύδια αχνιστά
Σε λευκό κρασάκι με το ζουμάκι τους
-
Χτένια με παστράμι (2 τμχ.)
Νόστιμα & ροδοψημένα μέσα σε παστράμι
-
Καλαμαράκια σχάρας 300 γρ.
Με ρεμουλάδα ή με σκόρδο αφρό λεμονιού καυτερό και φάβα.
-
Αυγοτάραχο Μεσολογγίου (4 τεμ.)
Το Ελληνικό χαβιάρι