• Κομνηνών 20, Λουλουδάδικα, Θεσσαλονίκη
  • +30 2310 239100
  • Σεβίτσε

    Από λαβράκι με χόρτα, λάιμ και κόλιανδρο

  • Καρπάτσιο di pulpo

    Από χταπόδι με λαδοβαλσάμικο,
    κουκουνάρι & παρμεζάνα

  • Ψαροκεφτέδες

    Με κοκτέιλ σως

  • Xταπόδι* στα κάρβουνα (3/4 pulpo)

    Με παρθένο ελαιόλαδο και βαλσάμικο Καλαμάτας

  • Σπετσοφάι θαλασσινών

    Πράσινες, κόκκινες & κίτρινες πιπεριές
    με “frutti di mare”

  • Πεσκανδρίτσα Πεσκανδρίτσα

    Πεσκανδρίτσα

    Λίγο λεμονάκι και έτοιμο

  • Γαύρος σε κρούστα μπύρας ή σαρδέλα σε λάβα γκριλ

    Η ελληνική όψη του γκουρμέ

  • Καλαμαράκια τηγανιτά

    Τραγανά απ’ έξω, μαλακά μέσα,
    σερβιρισμένα με ρεμουλάδα

  • Μύδια αχνιστά

    Σε λευκό κρασάκι με το ζουμάκι τους

  • Χτένια με παστράμι (2 τμχ.)

    Νόστιμα & ροδοψημένα μέσα σε παστράμι

  • Καλαμαράκια σχάρας 300 γρ.

    Με ρεμουλάδα ή με σκόρδο αφρό λεμονιού καυτερό και φάβα.

  • Αυγοτάραχο Μεσολογγίου (4 τεμ.)

    Το Ελληνικό χαβιάρι