-
€
Σεβίτσε
Από λαβράκι με χόρτα, λάιμ και κόλιανδρο
-
€
Καρπάτσιο di pulpo
Από χταπόδι με λαδοβαλσάμικο,
κουκουνάρι & παρμεζάνα -
€
Ψαροκεφτέδες
Με κοκτέιλ σως
-
€
Xταπόδι* στα κάρβουνα (3/4 pulpo)
Με παρθένο ελαιόλαδο και βαλσάμικο Καλαμάτας
-
€
Σπετσοφάι θαλασσινών
Πράσινες, κόκκινες & κίτρινες πιπεριές
με “frutti di mare” -
€
Πεσκανδρίτσα
Λίγο λεμονάκι και έτοιμο
-
€
Γαύρος σε κρούστα μπύρας ή σαρδέλα σε λάβα γκριλ
Η ελληνική όψη του γκουρμέ
-
€
Καλαμαράκια (κατεψυγμένα) τηγανιτά
Τραγανά απ’ έξω, μαλακά μέσα,
σερβιρισμένα με ρεμουλάδα -
€
Μύδια αχνιστά
Σε λευκό κρασάκι με το ζουμάκι τους
-
€
Χτένια (κατεψυγμένα) με παστράμι (2 τμχ.)
Νόστιμα & ροδοψημένα μέσα σε παστράμι